Новини


ВМРО срещу БСП относно политиките и управлението

В студиото на "ПИК ТВ" с депутата Александър Симов (БСП) влязохме в спор по темите за управлението, вота на недоверие, който се конструира от БСП и ДПС. Ясно проличават същностните ни различия със социалистите по фундаментални въпроси.

ДПС е партията е, която е приватизирала общините, където има техни избиратели. "Г-н Симов, като ще бъдете принципни, вадете и тези неща и бъдете обективни, извадете и вашите, и на ДПС гейтовете, както и феодалите.Има и примери за това, че общинари от БСП зад гърба на партията се договарят с хора от ГЕРБ на местно ниво. Проверете как двамата партийни лидери на БСП от София влязоха през задния вход в управлението на общински фирми в София и след какви договорки.", заявих по време на спора.

 

Относно вота на недоверие, който се подготвя от БСП заедно с ДПС.

 

"Разсъждавайки върху думите на Карадайъ от онзи ден оставам с впечатлението, че отдавна са водени такива разговори, защото той каза разговарях с някои колеги. Дали прегръдката от "Орлов мост" продължава да бъде толкова близка и дали си правят сметката БСП и ДПС да управляват заедно. Виждаме, че има унисон - БСП нападат ГЕРБ, а ДПС - "Обединени патриоти", репликирах опита на Александър Симов да се измъкне, че едва ли не те не действат в синхрон с турската партия.

 

Във връзка с ремонтните дейности в София:

 

 "Факт е, че нещата не се получават - не само ремонта на бул "Дондуков" и велоалеята на ул. "Раковска". Тъждество между ГЕРБ и Обединени патриоти в Столичния общински съвет няма. Аз също съм крайно недоволен от тротоарите, шахтите, не говорим само за бул "Дондуков. Има много неща, които трябва да се поправят и ние не си мълчим. Голяма грешка беше, че се пусна движението по бул. "Дондуков" преди да завърши целият ремонт ".